För att förbättra din upplevelse och analysera trafik använder vi cookies på den här webbplatsen. Genom att fortsätta besöka webbplatsen godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Om oss

 

VILKA VI ÄR
Vi är ett stort team av kepsnördar som brinner för att erbjuda unika och kreativa huvudbonader vid varje förfrågan. Vi är välkända för vårt engagemang inom design vilket gör att varje produkt ofta får en lång livslängd hos bäraren.

VÅRT ARBETE
Dagligen hjälper vi 100-tals företag med innovativ och utmärkande marknadsföring i form av kepsar och mössor. Vi är en världstäckande leverantör som jobbar med både stora och små kunder samt flera välkända varumärken.

ERBJUDANDE
Vi är leverantören med marknadens bredaste sortiment av kepsar och mössor. Hos oss finner ni 100-tals olika lagerförda modeller likväl som ett stort urval av förädlingstekniker.

Vi hjälper er att hitta rätt produkt och tar fram skisser med önskad design. Leverans sker normalt inom 2-3 veckor från lager och vid specialproduktion i Kina erbjuder vi leveranser från enbart 3-4 veckor.

FRAMGÅNGSKONCEPT
När Veckans Affärer presenterade Sveriges Superföretag 2019 var vi på Headwear stolta över att vara med på listan. Framgången är en kombination av hårt arbete, fantastiska medarbetare och goda kunder. Även våra partners inom produktion som dagligen tillverkar ett 70-tal orders till attraktiva priser med snabb leverans är en del av vårt vinnande team.

Vårt motto har alltid varit att erbjuda en innovativ produktutveckling och design, med marknadens bästa priser och försäljningsverktyg.

 

Teamet

Björn Mattsson

VD / ägare

Erik Holmberg

Ekonomichef / ägare

John Henrik Gröhn

Ekonomi

Christoffer Björkqvist

Arbetsledare

Rebecka Ljunggren

Order

William Coe

Order

Malin Rödholm

Order

Amanda Fors

Order

Armando Dubón

Logistik

Dan Mattsson

Sales

Elias Karlsson

Sales

Rebecca Larsson

Sales

Amanda Larsson

Sales

Amanda Schlyter

Sales

Malin Fast

Sales

Amelia Burdett

Grafisk designer/Marknadsföring

Elin Andersson

Grafisk Designer (Mammaledig)

Eric Matsson

Utesäljare Sverige

Christian Storrank

Utesäljare Finland