För att förbättra din upplevelse och analysera trafik använder vi cookies på den här webbplatsen. Genom att fortsätta besöka webbplatsen godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Lagerdekorationer

Nedan dekorationer går att få på alla våra lagerkepsar och mössor. Har ni andra önskemål eller vill göra en custom designad produkt kontakta oss så tar vi fram ett förslag via vår specialproduktion.

Brodyr – minimum 25 st

Vårt brodyrhus använder de senaste maskinerna på marknaden. Brodyrstorleken: 130 x 55 mm. En del logotyper går att göra upp emot 140 x 70 mm beroende på utseende mot tillägg. Vi rekommenderar 5 mm höjd på text och siffror för att hålla god brodyrkvalité. Minimum antal för beställning är 25 st.

Kategorier: Lagerkepsar , Lagermössor

3D Brodyr – minimum 25 st

3D-brodyrer ger dekorationen lite mer attityd och och skapar ett häftigt djup. 3D lämpar sig bäst för enklare former och för en bra 3D-effekt behöver linjer vara minst 3 mm breda. Max brodyrstorlek 130 x 55 mm. Minimum antal för beställning är 25 st.

Kategorier: Lagerkepsar , Lagermössor , Specialkepsar , Specialmössor

Vävt märke – minimum 100 st

Vävt märke är ett bra alternativ vid dekorationer med små detaljer och mindre texter. Max antal färger per design är 8 st. Minsta höjd för bra textkvalitet är 2 mm. Kan fästas med lim eller brodyrkant. Minimum antal för beställning är 100 st.

Kategorier: Lagerkepsar , Lagermössor

Vävd vikt etikett – minimum 100 st

Vävda vikta etiketter placeras över kanten på mössor, kepsar eller halsdukar och sys på med en enkel söm. Max antal färger i designen är 8 st. Minsta höjd för bra textkvalitet är 2 mm. Minimum antal för beställning är 100 st.

Kategorier: Lagerkepsar , Lagermössor , Specialkepsar , Specialmössor , Halsdukar

Tryckt märke – minimum 25 st

Fullfärgstryckt tygmärke utan färgbegränsningar. Fototyck och toningar möjligt. Appliceras med enkelsöm. Minsta höjd för bra textkvalitet är 1,5-2 mm. Minimum antal för beställning är 25 st.

Kategorier: Lagerkepsar , Lagermössor

Vegan lädermärke – minimum 50 st

Veganlädermärke med prägling och söm.
Tillgänglig i 9 olika färger.
Max storlek på märke 7×4 cm.
Minsta höjd för bra textkvalitet är 3 mm.

Kategorier: Lagerkepsar , Lagermössor

Vegan lädermärke

Klistermärke – minimum 100 st

Klistermärke med 1-färgstryck i valfri PMS-färg. Välj mellan 23 st tillgängliga bottenfärger på klistermärket. Minsta höjd för bra textkvalitet är 1,5-2 mm. Storleken på runda klistermärke är 48×48 mm. Minimum antal för beställning är 100 st.

Kategorier: Lagerkepsar , Specialkepsar

Filtapplikation – minimum 50 st

Filt kan användas som ensam dekoration eller så kan det bli ett snyggt tillägg till en brodyr istället för fyllnadsstygn. Filten finns tillgänglig i ca 20 färger. Max två lager. Kontakta oss för en offert. Minimum antal för beställning är 50 st.

Kategorier: Lagerkepsar , Lagermössor , Specialkepsar , Specialmössor

Transfertryck – minimum 50 st

Transfertryck utan begränsning på antal färger. Minsta höjd på bokstäver och siffror för bra textkvalitet är 2 mm. Tryckytan på kepsar är max 80×60 mm och för mössor max 180×120 mm. Minimum antal för beställning 50 st.

Kategorier: Lagerkepsar , Lagermössor

Fullfärgstryck – minimum 50 st

Digitalt fullfärgstryck utan begränsning på antal färger. Toningar och fototryck möjligt. Minsta höjd för bra textkvalitet är 1,5-2 mm. Pris beräknas per kvadratcentimeter. Minimum antal för beställning är 50 st.

Kategorier: Lagerkepsar , Lagermössor

Reflextryck – minimum 50 st

Reflekterande transfertryck i silvergrå foil. Minsta höjd på bokstäver och siffror för bra textkvalitet är 1 cm. Tryckytan på kepsar är max 90×60 mm och för mössor max 180×110 mm. Minimum antal för beställning 50 st.

Kategorier: Lagerkepsar , Lagermössor

Screentryck – minimum 50 st

Screentryck kan vi göra på M60 mössorna och våra specialkepsar. Trycken håller hög kvalitet och har en bra elasticitet. Det finns ingen begränsning på tryckstorlek och trycken kan placeras intill kanter. Screentryck går att få med flera specialeffekter som 3D, gel, reflex, metallic och water ink.

Minimum antal för beställning på M60 är 50 st.
På specialkepsar gäller minimum 144 st.

Kategorier: Specialkepsar , Specialmössor